Bloemen

Bruidsbloemwerk

Bloemen op een bruiloft; een eeuwenlange traditie. Zo ook het bruidsboeket. Samen zoeken jullie het mooiste boeket uit, met de bloemen en kleuren die bij jullie passen. Daarbij zijn er zoveel prachtige mogelijkheden! Ik geef je graag  ideeën met tips en foto’s!

Het trouwautostuk

Op de prachtige trouwauto’s van Route 66 kan er een mooi bloemstuk worden geplaatst, dat in dezelfde stijl is gemaakt als het bruidsboeket.  Het autostuk wordt gemaakt op een oasishouder met een zuignap, zodat het makkelijk op de trouwauto bevestigd kan worden. Door de fijne samenwerking met Route 66 is het zelfs mogelijk dat als de trouwauto jullie ophaalt, het bruidsboeket en de corsages worden meegebracht en het autobloemstuk al door mij op de trouwauto is bevestigd.

10300972_753868491368254_3364286042779680255_nBloemstuk

Prijzen van het autostuk:
– €35,00 á 25 centimeter (diameter) ovaal.
– €50,00 á 25 centimeter (diameter) voor een dicht hart.

De antenneversiering

De antenneversiering wordt bevestigd met een lint in de door jullie gewenste kleur.

Corsage

Een corsage kan matchen met het bruidsboeket, zowel voor de bruidegom als voor de daggasten.
Voor de bruidskinderen maak ik in overleg een creatie.
Dat kan een miniboeketje zijn, zoals dat van de bruid, of iets leuks voor in het haar, maar dat kan bijvoorbeeld ook een jonkerstafje of een corsage met bijvoorbeeld een vlinder of een echt jongensvoorwerp zijn.

De kerk- of zaalversiering

Ga je in de kerk of op een locatie? Dit kan aangekleed worden met bloemen en decoraties afgestemd op het bruidsboeket en geheel in jullie stijl en kleur worden verzorgd.

Wat er mogelijk is:
– Versiering om of in het huis van waaruit de bruid vertrekt
– Het vervoer; trouwauto en de auto’s van de daggasten
– (Bloem) decoratie op trouwlocatie en/of kerk
– De cadeautafel/receptietafel
– Tafelaankleding bij het diner
– Versiering van en om de feestlocatie

Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden en wellicht hebben jullie zelf ook ideeën. Die zijn altijd bespreekbaar. Kortom: de wensen van de mooiste dag uit  jouw leven staan ook hier centraal.

Voor de realisatie van uw bruidsboeket kom ik gezellig bij jullie langs om onder het genot van een kopje koffie of thee om al jullie bloemwensen voor de bruiloft te bespreken. Naast advies over je persoonlijke bruidsboeket kan ik tips geven over corsages voor de bruidegom en de bruiloftsgasten, een bloemstuk voor de trouwauto en aankleding van uw trouwlocatie.
Logo het bloemeke