Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941

De Cadillac Series 62 Convertible Coupe trouwauto uit 1941 is mooi lang en vol met chroom, de white walls springen onder de trouwauto uit. Exclusieve vooroorlogse Cadillac, uniek in Nederland en misschien zelfs wel in Europa! Deze Cadillac is vergelijkbaar met een hele stoere Ferrari, Maserati, Bentley of zelfs Rolls-Royce maar dan Amerikaans. De exclusiviteit spat ervan af. Onze Cadillac Series 62 Convertible Coupe is compleet gerestaureerd en voor iedere trouwrit wordt deze auto compleet nagekeken en gepoetst. Waarom? Omdat er nog maar weinig van in de wereld rijden.

Over “jullie” Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941:

Zoals wij al zeiden dit is “de” auto uit de jaren ’40, zowel hogere rangen uit het leger als ook de maffia lieten zich graag vervoeren door dit type Cadillac.

Onze Cadillac rijdt zeer rustig en geeft je het gevoel dat je een maffia-stel uit de vroegere jaren bent.
Geweldige en unieke trouwauto hier zijn nog maar weinig van!
De trouwauto heeft een mooie zwarte lederen bekleding en biedt plaats aan 6 personen (inclusief chauffeur).
Er zit op de auto een mooie stoffen kap waarmee binnen enkele minuten het dak gesloten kan worden, daarnaast zit er een zoeklicht op welke vroeger gebruikt werd op donkere ‘farm-roads’.

Historie van deze Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941:

Wij werden op de hoogte gebracht van een wederzijdse oldtimervriend die deze Cadillac al langere tijd in zijn garage had staan maar er niets mee deed.
Het gevoel wat wij kregen en hebben bij deze auto had deze oldtimervriend niet.

Het leuke was dat de auto zo stoffig was dat je echt erdoorheen moest kijken om een goed beeld te kunnen hebben van een schitterende legende.
Na de aankoop zijn Dr. Dick en Assistent poetser Nick weer van de partij en gingen de auto omtoveren tot de zwartste zwaan.

De Cadillac heeft in 7 dagen tijd het volgende door moeten staan:

 • 3 wasbeurten
 • 3 poetsbeurten
 • 3 waxbeurten
 • 3 interieurbeurten
 • 2 stofzuigbeurten
 • 1 intensieve kleibeurt (speciaal stukje klei om alle oneffenheden van de lak te krijgen)
 • 1 bezoek aan de spuiter

Je kan het al raden onze Cadillac heeft zoveel liefde gekregen dat ze zonder moeite de weg op wil met ons. Na een aantal cosmetische ingrepen kwamen we toch aan bij het motorblok welke in 10 jaar tijd geen moersleutel gezien had. Zo begonnen wij met de luchtfilter, versnellingsbak en de remmen.

Nadat onze Cadillac Convertible Coupe nieuwe schijfremmen voor had en een aantal nieuwe koppelingsplaten begon het proefrijden.

In verband met het slechte en rare weer in Nederland mogen jullie kosteloos 24 uur van tevoren van auto wisselen. De stoffen kap kan altijd dicht en de trouwauto is 100% droog van binnen. Wij bieden de mogelijkheid aan omdat sommige bruidsparen de auto open helemaal geweldig vinden maar ‘dicht’ net te maffiosi.

Wat kost mij dat?

Voor deze auto gelden andere tarieven. Maar laat je niet afschrikken door andere bedrijven, wij zijn de goedkoopste van Nederland!
Voorbeeld prijsindicatie;

 • Tijdsduur:   8 uur inclusief van en naar de garage.
 • Kilometers: 450 plusminus
 • Chauffeur:   Ja
 • Brandstof:   all-in
 • Totaalprijs: €1000,00

Interesse?

Deze Cadillac Series 62 Convertible Coupe trouwauto huren?  Neem contact op

Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941