top of page

 

Het is bij de Chevrolet "RatRod-style"mogelijk (en helaas verplicht met nat weer) om met de motorkap er op te rijden. Wij onderhouden deze trouwauto evenals de rest van de auto’s met zorg en plezier. De motor loopt heel rustig en is voorzien van een automaat. Mooie white-walls onder deze auto maken hem uniek. Door onze representatieve chauffeur rondgereden worden door een mooie omgeving van jullie bruiloft naar de fotosessie is gewoonweg stoer!

Let op: voor korte afstanden is dit een wel heel unieke trouwauto, voor de langere afstanden moet u wel rekening houden met het kapsel in verband met rijwind. Tevens zit er geen dak boven de dickies-seat, aangeraden wordt om één week van tevoren de weersvoorspelling in de gaten te houden. Wij bieden eventueel kosteloos een alternatief aan.

Historie van de Chevrolet

 

Deze auto stond weg te roesten op een autokerkhof in Den Haag. Door een wederzijdse oldtimer vriend werden wij op de hoogte gebracht van zijn eenzame verblijfplaats in een hoekje. Na veel gezoek stond hij daar; Chevrolet Coupe uit 1932 met jawel; in originele staat maar ver weg van mooi. Helaas was de auto alles behalve gaaf, knap en stoer.
Na een aantal maanden van “restaureren” van de Chevrolet Coupe 1932 (zoals hij origineel was) kwam daar onze gemene, stoere en toch (op z’n eigen manier) mooie auto.

Na afgelopen jaar een Club Havana logo op de achterklep te hebben geverfd stond daar de Chevrolet “RatRod-style” 1932 zoals hij nu is.

Huur je deze auto? Dan mag je na afloop van de trouwrit een onderdeel schenken om de Chevrolet “op te pimpen” menig bruidspaar hebben al een moersleutel, schroef of zelfs iets anders antieks geschonken.

 

Interesse?

 

Deze Chevrolet “RatRod-style” 1932 trouwauto huren? Neem contact op

Chevrolet “RatRod-style” 1932
bottom of page