top of page

 

Deze auto kwamen wij tegen op een oldtimerbeurs in Utrecht eind jaren ’90. Op dat moment was de auto volledig wit, had effen zwarte banden en rood interieur. Het was als het ware het zwarte zwaantje die bijna bij de groep hoorde. Uiteindelijk hebben we hem dezelfde avond nog naar huis gereden, volle tank, radio aan, kachel aan en genieten van de eerste momenten.


Helaas was onze Buick geen liefde meer gewend en heeft de terugweg van 50 minuten even uitgesteld tot 2 uur om langer samen met ons te mogen zijn. Achteraf bleek dat de tank niet vol zat en de auto lange tijd inderdaad geen liefde meer had gekregen omdat niemand haar motor meer aanzette maar zij puur voor het oog was.

Na veel cosmetische ingrepen bij Dr. Dick en Assistent poetser Nick kwam daar het witte zwaantje; de auto werd voorzien van mooie rode lak aan de onderzijde van de chromenstrip en de banden werden ingeruild voor de mooie white-walls. Na de cosmetische ingrepen was het volgende project de binnenzijde met o.a. de motor en versnellingsbak. Deze zijn gereviseerd en opnieuw in de auto gehangen. Daarnaast beschikt de Buick over remklauwen en stuurbekrachtiging.

Deze schitterende Buick Special Convertible is het paradepaardje van Trouwauto’s Route 66. Om nog leuker voor de dag te komen op jullie bruiloft zit er een oude brandweerauto sirene onder de motorkap.

Interesse?

 

Deze Buick Century Special Convertible 1958 trouwauto huren? Neem contact op

Historie van de Buick
bottom of page