top of page

Collectie

Cadillac Coupe deVille 1951

De Cadillac Coupe deVille uit 1951 heeft een oogverblindende parelmoer lak met grijs stoffen interieur en mooie white-walls onder de trouwauto. Deze mooie 2-deurs geeft het gevoel dat de body extreem lang is en de grote portieren nodigen jullie uit om plaats te nemen.


Eén van de weinige auto’s in Nederland die zo mooi en waanzinnig nieuw oogt. De trouwauto rijdt heel rustig en is een echte cruiser. De auto is motorisch en qua uiterlijk 100% in orde.


Zien jullie het al voor je? Heerlijk achterin zitten, gereden worden naar jullie gewenste locatie en genieten van al het mooie wat deze trouwauto te bieden heeft.

Chevrolet “RatRod-style” 1932


Voor de echte durfal: onze Chevrolet “RatRod-style” 1932 als bruidspaar achter in zittend in de ‘kofferbak’, uitgevoerd met rood stoffen interieur. Het uiterlijk van de trouwauto is verroest, hij is voorzien van het Club Havana-logo achterop en op de portieren staat ons oude logo met “Get your kicks on Route 66”. Als gadget is op de sidestep aan de bestuurderskant een Amerikaanse tang gemonteerd. Wie kan er nou zeggen dat ze getrouwd zijn in een RatRod trouwauto?!

Buick Century Special Convertible 1958

 

Rood met wit en rood lederen interieur. Zeer speciaal en een blikvanger op een mooie dag met het dak open naar het stadhuis of andere locatie. Deze trouwauto heeft een heerlijke ‘drive’ over mooie land-, asfalt- en snelwegen. Dit is echt een trouwauto die met zijn looks veel bekijks trekt. Alles is perfect onderhouden en ziet er ook zo uit. De cabriokap biedt gelukkig enige zekerheid met het rare weer in Nederland; jullie komen altijd droog aan! Uiteraard helpt en begeleidt onze representatieve chauffeur jullie in en uit de trouwauto.

Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941


De Cadillac Series 62 Convertible Coupe trouwauto uit 1941 is mooi, lang en vol chroom. De white-walls springen onder de trouwauto uit. Exclusieve vooroorlogse Cadillac, uniek in Nederland en misschien zelfs wel in Europa! Deze Cadillac is vergelijkbaar met een hele stoere Ferrari, Maserati, Bentley of zelfs Rolls-Royce, maar dan Amerikaans. De exclusiviteit spat ervan af! Onze Cadillac Series 62 Convertible Coupe is compleet gerestaureerd en voor iedere trouwrit wordt deze auto compleet nagekeken en gepoetst. Waarom? Omdat er nog maar weinig van in de wereld rijden.

Buick Century 1936

Onze echte maffiawagen. Was je al onder de indruk van onze zwarte Cadillac convertible? Mooi! Hier hebben wij onze zwarte Buick Century uit 1936. Compleet met suicide doors, veel chroom en (om de auto nog mooier te maken) white walls.

Deze auto is vooroorlogs met twee reservebanden (je wilt immers niet met 2 kapotgeschoten banden stil staan als Al Capone achter je aan zit).

 

Aan deze auto hebben we veel tijd en aandacht besteed. Nieuwe zijdeglans lak en rood interieur, een goedwerkend air-ride systeem en een grotere accu voor de rode verlichting achter de grill. Met deze dikke V8 zijn jullie als eerste bij het stadhuis!

 

Wil je in een HotRod trouwen? Hier is die dan!

Buick Century 1936 Annelies Fotografie
bottom of page