top of page

 

Dit is de auto uit de jaren ’40; zowel hogere rangen uit het leger als ook de maffia lieten zich graag vervoeren door dit type Cadillac. 

Onze Cadillac rijdt zeer rustig en geeft je het gevoel dat je een maffia-stel uit de vroegere jaren bent.
Geweldige en unieke trouwauto, hier zijn nog maar weinig van! De trouwauto heeft een mooie zwarte lederen bekleding en biedt plaats aan 6 personen (inclusief chauffeur). Er zit op de auto een mooie stoffen kap waarmee binnen enkele minuten het dak gesloten kan worden, daarnaast zit er een zoeklicht op welke vroeger gebruikt werd op donkere ‘farm-roads’.

Historie van de Cadillac

 

Wij werden op de hoogte gebracht van een wederzijdse oldtimervriend die deze Cadillac al langere tijd in zijn garage had staan maar er niets mee deed. Het gevoel dat wij kregen en hebben bij deze auto had deze oldtimervriend niet. Het leuke was dat de auto zo stoffig was dat je echt erdoorheen moest kijken om een goed beeld te krijgen van een schitterende legende.


Na de aankoop waren Dr. Dick en Assistent poetser Nick weer van de partij en hebben de auto omgetoverd tot de zwartste zwaan. De Cadillac heeft in zeven dagen tijd het volgende moeten doorstaan:

  • 3 wasbeurten

  • 3 poetsbeurten

  • 3 waxbeurten

  • 3 interieurbeurten

  • 2 stofzuigbeurten

  • een intensieve kleibeurt (speciaal stukje klei om alle oneffenheden van de lak te krijgen)

  • een bezoek aan de spuiter

 

Je kan het al raden; onze Cadillac heeft zoveel liefde gekregen dat ze zonder moeite de weg op wil met ons. Na een aantal cosmetische ingrepen kwamen we toch bij het motorblok welke in 10 jaar tijd geen moersleutel gezien had. Zo begonnen wij met de luchtfilter, versnellingsbak en de remmen.

Nadat onze Cadillac Convertible Coupe nieuwe schijfremmen voor had en een aantal nieuwe koppelingsplaten begon het proefrijden. In verband met het wisselende weer in Nederland mogen jullie bij slecht weer kosteloos 24 uur van tevoren van auto wisselen. De stoffen kap kan altijd dicht en de trouwauto is 100% droog van binnen. Wij bieden de mogelijkheid aan omdat sommige bruidsparen de auto helemaal geweldig vinden als deze open is, maar deze te maffiosi vinden als het dak dicht zit.

Interesse?

 

Deze Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941 trouwauto huren?  Neem contact op

Cadillac Series 62 Convertible Coupe 1941
bottom of page